1. helmikuuta 2012

Neulemetsästystä

Pistetään vaikka yleisen hitauden piikkiin, mutta olen vasta lähiaikoina havahtunut siihen, miten hyvältä kauluspaita neuleen alle puettuna näyttää naistenkin päällä. Ennen olen vain tottunut ajatteluketjuun mies + kauluspaita + rento neule = varmaa kamaa.
Saamattomuuden, laiskuuden ja kokonaisvaltaisen hitausliikkeen piikkiin taas voi pistää sen, etten vieläkään ole saanut hankittua kumpaakaan näistä vaatekaapin peruselementeistä. Kombon nerokkuus nosti päätään taas, kun selasin ihanan Hanneli Mustaparran blogia ja näin alla olevan kuvan. Kau-nis-ta! Hanneli kirjoitti myös, että luumu on farkkujen värin uusi sininen. Hmm, sekin näyttää kyllä hyvältä. Vaikka farkkukokoelma on juuri kasvanut sekä kirkkaan sinisillä että tiilenpunaisilla (!) farkuilla, kuva saa vakavasti harkitsemaan luumun väristenkin ostoa.. Meneekö liian ekstremeksi, jos ostaa kolmet uudet, väriltään vähän hurjat farkut kahden viikon sisällä?
Huoh, tuon naisen blogi on kyllä taloudellisesti erittäin epäsuositeltavaa katseltavaa.Täydellisen neuleen etsinnässä pitäisi varmaan ryhdistäytyä ja lähteä tekemään rankkaa tutkimustyötä kauppoihi. Jos sattuisi olemaan niin, etten ehdi tai jaksa, voisin myös harkita nettikauppojen tarjontaa:


Vasemman yläkulman Dexter Big Top on Vilasta ja näyttää juuri sopivan isolta. Olen varma, että siihen lisättynä ylhäältä pilkottavat kaulukset toisivat sopivaa skarppiutta paidan rentoon tunnelmaan. Selatessani Nellyä huomasin, että Sisters Point taitaa neuleiden tekemisen. Neulepaitaa löytyy kuulkaas niin monessa värissä, mallissa ja neulostyypissä että! Oikean yläkulman keltainen Madi Knit on neulokseltaan kaunista ja väriltään yksinkertaisesti ihana. Luin muuten juuri Oliviasta, että keltainen paita on työhaastattelussa edukseen. Ah, mikä oiva tekosyy hankkia tuo palanen aurinkoa! Nellyltä löytyi myös alakulman Jane Blushin neule, joka on täydellisen burgundin punainen ja laatikkomallinen. Ja hei, sen selässä on vetoketju! Keskimmäinen neule oli löytö Zaran sivuilta ja kuuluu kollaasiin jo senkin takia, että se on kashmiriä ja huiimassa alessa! Harkitsen vakavasti hankintaa, sille se rokottaisi budjettia vain parillakympillä. Myös metallinhohtoinen Lamé Print Sweater on Zarasta ja sekin alennuksessa!

Hmm, toimintaa on pian tapahduttava, sillä pelkään että talvi ja kunnon neulekelit menevät ohi, ennen kuin ehdin hankkia molemmat elementit. Ja jollei, pian taidetaan tulla siihen pisteeseen, että toivon tämän tuiskun jatkuvan pitkään, jotta neulehankinnat tuntuisivat oikeutetuilta. Hahhhaa, tekosyiden keksiminen vaateostoksille on parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti