16. helmikuuta 2012

FAA!

En ole käynyt H&M:ssä varmaan yli vuoteen. Jotenkin ei ole vain tuntunu omalta. Mielestäni erikoismallistoja lukuunottamatta vaatteet eivät ole tarjonneet mitään kovin uutta tai mielikuvituksellista vähään aikaan. En kuitenkaan keksi parempaa mallistoa palata tuon vanhan luottoliikkeen pariin kuin vaateketjun viides Fashion Against Aids -mallisto. Se on saanut vaikutteita etnisistä kulttuureista eri puolilta maailmaa ja noh, näyttää aika hyvältä. Raikkaalta ja kesäiseltä. Parit hauskat ja värikkäät vaatekappaleet ovatkin potentiaalisia vaihtoehtoja kevään hankintalistalla.


Kuva on nyt pienempänä, sillä kollaasista tuli tosi rakeinen, vaikka tein kaiken keksimäni laadun parantamiseksi..

Ensimmäinen ajatus nuo shortsit nähdessäni oli, että nyt täytyy alottaa jalkatreeni. Pökät ovat överilyhyet mutta vielä överimmn ihanat. Jospa sitä nyt löytäisi jostain energiaa pumpataakseen lihaksiikkaat reidet, kesäpepun ja sitä rataa.. Etenkin nuo farkkushortsit ovat upeat! Kesän luottovaate pienillä värikkäillä yksityiskohdilla ruskettunutta ihoa vasten.. En sano muuta kuin oi kyllä. Tuolle alakulman asialle, jonka oletan olevan panta (tuoteselosteessa luki vain höyhen?!) ei välttämättä löytyisi paljon käyttöä, mutta jostain järjettömästä syystä se saa sisäisen inkkarityttöni heittämään kuperkeikkaa ja verkkokalvoilleni hyökkää välittömästi niin monta kaunista kuvaa, joissa hillun tuo panta päässä keskellä metsää (sitähän harrastan todella usein kesäisin..), parhaita festareita tai Lontoon katuja. Tuo mielikuva riittää perusteluksi, riittäähän? Oikeasti juuri tällaisia tavaroita myydään ihan älyttömästi pelkkiin mielikuviin perustuen. Ja loppujen lopuksi päädytään siihen, ettei tavaroita tule koskaan käytettyä. Tässä postauksessa juuri uhottuani uusista shoppailumeriiteistä, pitäisi ostopäätöksiä perustella varmasti vähän paremmin kuin pelkällä mielikuvilla.. Mutta tämähän on poikkeus, sillä tuo ihanuus olisi varmasti kaunis hyllylläkin.

Muista vaatekappaleista myös musta hapsumekko ja pitsinen toppi näyttävät hyviltä. Tosin itse pitäisin enemmän ehkä hieman lyhyemmistä hapsuista, jo pelkästään käytännöllisyyden vuoksi. Taai enpä ole varma.. Se on toisaalta se juttu noissa. No, pitäisi päästä näkemään kappaleet luonnossa. Huhtikuun kahdennettakymmenettäkuudetta odotellessa siis.. Siihen saakka lupaan kyykätä ja punnertaa joka päivä. Tai ainakin joka viikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti