7. helmikuuta 2012

Asu asusteilla

Untitled by idouu
Historian ensimmäinen päivän asu -postaus. Koostuu mustista farkuista, mustasta takista, mustista saappaista ja mustasta kaulahuivista. Mutta paita oli sentään harmaa! Ja koruissa haikeen haaleenvaaleeta turkoosia.

Asussa tykkään erityisesti asusteista - tarkemmin sanottuna koruista. Vielä tarkemmin sanottuna tuosta kaulukorusta. Olen aivan ihastunut siihen! Simppeli, mutta kooltaan ja muotokieleltään räväkkä koru tekisi tällä hetkellä mieli yhdistää kaikkeen. Se tuo sopivan hillitysti sitä jotain arkisiinkin asuihin. Tämä keskiaikaisvivahteinen yksilöni on yksi niistä sijoituksista, joita tein Glitterissä vähän aikaa sitten. Koru on Top Collectionista ja maksoi noin parisen kymppiä.

Untitled by idouu
paita - pikku puoti New Yorkissa, sormus - H&M, kaulakoru - Glitter, rannekorut - sekailaisista putiikeista Suomesta, Vietnamista ja New Yorkista

2 kommenttia:

  1. Nätti asu! Noi korut näyttää tosi kivalta tommosen perusneuleen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Itekin tykkään etenkin tossa kaulakorussa siitä, et kun sen iskee asuun ni paljon muuta ei enää tarvita ja voi painella menemään ihan perusvaatteissa :-)

      Poista