10. helmikuuta 2012

Jokainen tapaamisemme on tapahtuma

Tenttien loppurutistukset ovat käsillä, mutta arvatkaa mitä! Keksin parempaa tekemistä! Päätin kuvata tänne viime syksyn parhaan kenkähankinnan.

Kengät on ostettu Viron kauppakeskus (kirjoitin ensin kuppakeskus.. hehhe naurattaako) Virusta. Näiden ostaminen oli oikea show, totta kai. Ensin ihasteltiin, päiviteltiin, sovitettiin, koreiltiin. Sitten perinteiset epäröinnit: emmä kyllä näitä tarttis, mutku..olis paljon järkevämpää sijoittaa kunnon talvikenkiin, muttta..nää on vaan niiiin ihanat!! Ei emmävoi, mä päätin että säästän. En osta.Shoppailua jatkettiin. Asiaa pohdittiin yön yli - niin kuin kaikkia isoja päätöksiä. Päätin, että jossen löydä mitään muuta ni sit mä voin ostaa ne. Löysin takin, huivin, hiuslakan ja sinappisipuleja.

Viimeinen päivä, laiva lähtee parin tunnin päästä. Mun on saatava ne kengät!! En vaan VOI jättää niitä tänne!! Peli oli menetetty, kengät oli haettava.


Ostoksen tehtyäni, onnellisena kuin pääsiäspupu, päätin, että kaikkien ostosten pitäis olla tällasia. Kauan herkittuja ja hehkutettuja ja ennen kaikkea sellaisia, joita tekee mieli koko ajan esitellä maailmalle, paijata ja huutaa jee! Ei mitään ihankivoja enää. Tämä johtaa myös toiseen päätökseen, josta aina vähän väliä muistuttelen itseäni: kun ostaa vähemmän, mutta palavalla halulla, voi panostaa enemmän laatuun ja sitä kautta myös kestävyyteen, ja vähentää ihankivat rättiostokset. Alku kuusta noudatan periaatettani hyvin, mutta kas, kun tili pääse hupenemaan ja muleioomitäänpäällepantavaa - panikoin ja lipsun helposti. Ostan halvalla ja huonoa, koska ei se sit haittaa vaikkei tätä tulis paljon käytettyy. Tossa ajattelutavassa on niin paljon väärää, etten edes aloita. Kaiken avainhan olisi toimiva vaatekaappi, josta löytyisi hyvälaatuiset ja hyvin istuvat perusvaatteet sekä sopiva määrä erikoisuuksia oman maakuun. Pitäisikö ottaa kevään tavoiteeksi täydellisen vaatekaappipalapelin kokoaminen? Joo! Heti tenttiurakan (eli loppu viikon ja rentoutumiseen omistetun viikonlopun) jälkeen. Lupaan myös raportoida aiheesta heti, kun on jotain raportoitavaa!Niin joo, kengät ovat Bullboxerin ja maksoivat noin 80 euroa. Ei ollu ees paha.


Ps. Eilen kerrottiin, että Feist esiintyy ensi vuoden Flow'ssa. Oijoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti