3. helmikuuta 2012

Bra bra!

Niinä hetkinä, kun on sellainen fiilis, että minun ja maailman väliin tarvitaan jotain pehmeää, olen varma, että kashmir on oikea vaihtoehto. Kunnon kashmirneuleen ja ihonkin väliin tarvitaan kuitenkin jotain pehmeää. Ja uskon, että siihen Victoria's Secretin alusvaatteet ovat paras vaihtoehto.

En noudata tarkkaa alusvaatekoodia, jolla minut voisi leimata. Ostan niitä sieltä täältä, välillä panostan laatuun, välillä juoksen halpojen hintojen perässä. Sanokaa mitä sanotte, mutta minä väitän, että alusvaatteet ovat kulutuskamaa after all. Ei kuitenkaan käy kieltäminen, etteivätkö hienot alusvaatteet nostaisi mielialaa, suupieliä ja jopa ryhtiä.

Untitled by idouu

Kun astelin New Yorkissa Victoria's Secretin liikkeeseen, jotain tapahtui. Ensin olin melko rauhallinen, tongin muina miehinä alelaareja ja salakuuntelin jenkkinaisten avautumisia ("I don't get that guy, I think my boobs are just fiiine!"). Päästyäni eteisalelaareja pidemmälle voin sanoa muistavani taas, miltä se lapsena tuntui, kun lähti karkkikauppaan ja siellä olikin ne kirpeät omppumatot alennuksessa. Aika hy-väl-tä. Kauppa oli täynnä erivärisiä, sopivasti pitsillä, timanteilla ja ruseteilla koristeltuja, silti tyylikkäitä rintaliivejä. Lähes kaikki tosin vaikuttivat olevat push-upattuja, mutta päätin, ettei siinä ole mitään pahaa. Sovituskopin peilikin sanoo: Let us show you what the right bra can do! Ja ainakin Laurel-myyjän mukaan push-up on ainut ja oikea vastaus.

Untitled by idouu

Pyörittyäni kevyesti noin tunnin tuossa jättikaupassa, minut vietiin sovituskopeille. Peilailuni keskeytti vain kohteliaan myyjän huudot oven toiselta puolelta, "Ida, darling, we've found the right size and colour!" Noh, mitä siinä voi enää tehdä, jos juuri oikea kappale on löytyny ja tuntematon kutsuu kullaksi!? Sanokaa sitä heikkoudeksi, minä väitän, että nämä asiat vain tulevat houkutteleviksi jossain ensisuudelmien ja ranskalaisten manikyyri-harjoitusten välissä. Niin siis kävelin kassalle, lahjoitin firmalle lähes sata dollaria ja sain kulttimaineeseen nousseen VS-paperikassin täytettynä erilaisilla alushousuilla ja täydellisillä rintsikoilla. Taisivat olla matkan paras sijoitus.  Ne ovat tukevat, kauniit ja materiaaliltaan lähes pumpulimaisen pehmeät. Siis jotain, joka ei poista kashmirneuleen pehmeyden luomaa tuntua. Vielä, kun olisi itsekuria säästää siihen neuleeseen.Viimeinen kuva weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti