26. tammikuuta 2012

Ihan eka

Moi!

Täällä Ida. Parikymppinen, varsinaissuomalainen, jatkuvasta tekstin tuotto -vimmasta kärsivä tyttö (vai nainen? miten tämä määritellään. tällä hetkellä kynsiä lakatessa ja vanilijalattea juodessa olo on kyllä aika naisellinen. vaihdetaan siis naiseksi.) Vietän välivuotta pääsykokeisiin vaihtelevalla menestyksellä valmistautuen ja pääosin haahuillen. Haahuilu johtunee kroonisesta tarpeesta selvittää vastaus kysymykseen mitä täsä ny tarttis tehrä.

Pohdintojen välissä tai niiden painaessa pahasti niskaan syön pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä, paasaan läheisille elämän vääryksistä (kuten kalliista mutta sittenkin helposti nyppyyntyvistä villatakeista), lähden tanssitunnille, rapsutan kissaa, valokuvaan, testaan uusia reseptejä (nämä tartelletit kuuluvat löydöistä tuoreimpiin), juon kahvia lempi-ihmisten kanssa, lähden lenkille, salille tai jumppaan, katson gleetä (salainen heikko kohtani, miten se vaan voi olla niin hyvä?!), luen muita blogeja, laulan (haluaisin sanoa, että nuotilleen, mutta usein se menee kyllä vähän siitä vierestä), suunnittelen uusia projekteja (kuten illalliskutsuja, huopatossuja, ystävänpäiväkortteja, itsetehtyjä tauluja, suursiivousta, mitänäitänyton) ja yleensä olen vielä ylpeä ja täysin tyytyväinen projekteihin, vaikka teidän, etteivät ne koskaan tule toteutumaan.

Epätietoisuuden ja arkisten pulmien keskellä hoivaan itseäni hokemalla When life gives you lemonades, make lemonade! (Myönnän, perjantaisin, lauantaisin tai nykyään joskus jopa torstaisin (!!) muutan tämän muotoon When life gives you lemons, ask for salt and tequila! Ja edellä mainittujen päivien jälkeen maanantaisin: When life gives you lemons, just shut up and eat your damn lemons.)


Siinä minä olen. Pohtimassa elämää ja syömässä kuivattuja kiivejä, jotka eivät muuten makunsa puolesta ole kovin kummoisia vaikka ulkonäöltään veikeitä ovatkin!

Blogin sisällöstä en vielä uskalla sanoa kovin paljon. Olkoon tämä nyt sitten vaikka semmoinen paljon puhuttu lifestyle -blogi kiilakoroista, pastellisävyistä, raakasuklaasta, tulppaaneista, syvävenyttelystä, Rooman ravintoloista, Turun toreista, kulmakarvojen nyppimisestä ja muusta olennaisesta. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti