31. tammikuuta 2012

Lakkailuja

Untitled by idouu
Kuulun Opi-kastiin. Ostan toki muunkin merkkisiä kynsilakkoja, mutta väitän vakaasti ettei ole Opin voittanutta. Sivellinosa on sen mallinen, että lakkaus onnistuu helposti muutamalla vedolla ja saa näin aikaan kauniin lakkapinnan, kun vetoja ei tarvitse tehdä montaa, eikä hommasta tule tihrustamista. Lisäksi väri pysyy kynsissä ihan eri pitkään! Eli ihan tosi kauan. Vaikka itse kärsin liskottuvista kynsistä (niiden hoidossa luotan tähän Trindin Nail Repair - kynnenvahvistajaan), pysyy lakkaus lähes virheettömänä useamman päivän, joka on pitkä aika meille (muistan vieläkin miten äidinkielen opettaja kehotti tekstitaidon tunnilla käyttämään me-ilmaisua yhteenkuuluvuuden tunteen lisäämiseksi, oi siskot, onhan teitä muitakin?!) liiskojen ja kynsien hiplaamisesta kärsiville.


Untitled by idouu
Uusimmat tulokkaat: luonnollinen, hieman kiiltoa sisältävä ja sävyltään hyvän makuiseen latteen taittava Fiji Weejee Fawn, syvä viininpunainen (jota on nyt siis niinku kaikilla) Bokota Blackberry sekä luottoväri ja punaisista sävyistä parhain punainen Big Apple Red.

Untitled by idouu
Muita uusia kynsiasioita: Loréalin Resist&Shine-tussi, jolla saa loihdittua ranskalaisen manikyyrin helposti. Tai niin ne ainakin väittää. En ole vielä ehtinyt testata tuubiloa, kun kynsissä kimaltelee nyt kolmikosta keskimmäisin. Mutta odotan jo, että pääsisin kokeilemaan, sillä ranskalainen manikyyri, niin kaunis kuin se onkin, jää usein laittamatta ajan, energian tai kärsivällisyyden puutteen vuoksi. Ja niinäkin kertoina, kun pääsen tuumasta toimeen, kärsivällisyys ei todennäköisesti riitä enää toisen käden kynsille ja joudun kulkemaan toispuolisena, peitellen vasenta kättä, jonka kynnet näyttävät siltä kuin hiiriperhe olisi tanssinut sambaa niiden päällä! Ei ihme, että nykynuorisoa pidetään vähän häpeilemättöminä.. No, ehkä tämä pelastaa Meidät (huom. sanavalinta) kärsimättömät!Untitled by idouu
Untitled by idouu
Varpaissa on tuollaista haalean turkoosia, jonka tehtävä on viedä ajatukset Tyynen meren aallokkoihin ja hiekkarannoille. Vaikka harvoin kukaan niitä näkeekään villakerroksen alta, olkoon lakan funktiona lämmittää varpaita jollain ylemmällä mentaalisella tasolla (??okei en itsekään tiedä, mitä hain tällä takaa). Lakka on Dependin, enkä tiedä, onko näissä edes mitään sävynumeroita? Mä en ainakaan löytäny. Mutta jos saisin keksiä, voisin nimetä sen Muumipeikon siniseksi, sillä juuri saman värinen Muumi on niissä harhaan johtavissa piirrosversioissa, joissa muumit ovat jotain muuta kuin valkoisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti